Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air max
#1
Den (PRODUKT) Røde bevægelse har gennemsyret den populære nike air max på grund af dens engagement i mode, musik og mainstream medier. Dette er en bevægelse, der er værd at kæmpe for, og Nike tænkte ikke to gange, da muligheden for at give en hånd kom op. I begyndelsen af sidste måned kiggede vi på et (PRODUKT) RØD x Nike Dunk Low, der indeholdt en rød-sort overdel med Nike Lace Up Save Lives-grafik på bagpanelet. Dette nye par - som netop ankom 21 Mercer - har samme design, men med en sølv, hvid og rød farve. En del af provenuet går til udvalgte velgørenhedsorganisationer. 

Forvent disse hos de mest eksklusive Nike Sportswear-forhandlere, der starter 1. december, og klik igennem for at se hele kollektionen i mellemtiden. Tjek billederne efter spranget og gå over 21 Mercer for et personligt look. Har fodtøjsindustrien forudset indflydelsesrig atletes indflydelsesrige kraft? For Nike ser det ud til, at disse sportsmegastarer driver virksomheden, og nike sko selvom Nike helt sikkert er en meget større maskine som helhed, bliver navne som Michael Jordan, LeBron James og Kobe Bryant synonyme med selve mærket. Det har været en langsom og stabil udvikling for Nike-underskriftsatleten, med uventede begyndelser og interessante fakta, der omfatter historien om brandets og atletens samarbejdende rejse. 

I morgen offentliggør nike air Nike Basketball en større meddelelse om det aktuelle emne, og mens de fleste af jer allerede har fundet ud af, hvad der er i vente, forventer du sandsynligvis ikke, hvad gæsterne vil være ved hånden. Du vil være sikker på at finde eksklusiv dækning på forreste sæde her på Sneaker News, så stil i morgen ind for dækning af Nike Basketball-begivenheden i NYC og tjek de 10 interessante fakta om Nike Signature-atleter nedenfor. Det er officielt: Paul George er nu det nyeste medlem af Oklahoma City Thunder. I franchisets korte levetid har Thunder-fans lært at klare det operationelle hjertesorg hurtigere end noget andet nike air huarache hold i ligaen. 

Der er andre store Air Max 1'er fra denne æra med stor farveblokering og materialer, men vi lader Curry være repræsentant for denne gruppe. Du elskede enten Nike's Powerwall Air Max-samling i 2006 eller aldrig hørte om det. Dette superbegrænsede udvalg af Air Maxes var en del af Nike-fejringen af History Of Air, der udstillede hele arven fra design, der førte op til Air Max 360. De fleste, hvis ikke alle Powerall Air Max 1s, er ekstremt sjældne og henter sindssygt høj dollars, men vi vælger 'Lemonade' colorway til det retroinspirerede design i det øverste kvartal. 

Så medmindre du har boet under en klippe af en eller anden art, har LeBron James valgt at vende tilbage til Cleveland Cavaliers. Er det en bevægelse, der er fremkaldt af tanken om uafsluttet forretning eller bevare en arv af en eller anden art? LeBrons brev via SI kaster lys over det, men betyder det virkelig noget? NBA blev lige så meget mere interessant, du ser ikke et hold i NBA-finalen med en usupportiv fanbase, og folkene på Nike Basketball kan grøfte South Beach colorway for godt. Inden vi gik videre til LeBron 12 og vin / guld-kombinationsboksen, besluttede vi at se på 10 fremtrædende udgivelser fra den første Cleveland-æra. 

Hemmeligheden bag Irvings nike free succes kan ligge i målsætning og disciplin. "Vi havde altid mål for os selv, og han var nødt til at lære at styre sin tid fra en ung alder," siger Drederick Irving. Der var basketballøvelse efterskole efterfulgt af hjemmearbejde og gøremål om natten.  Cs blev ikke accepteret i vores hus og gode kvaliteter var altid et stolthed for Kyrie. " Han lever stadig ved mål og skriver dem på væggen derhjemme. Den metalliske guld midtfodsrem er en af vores foretrukne tilpasningsindstillinger lige nu. Men vi har et [Image: nike-163pen.jpg] fotosammendrag af processen, der følger dit klik på springet nedenfor.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)